تأکید رئیس جمهور بر مردمی ماندن راهپیمایی اربعین حسینی
معاون امنیتی انتظامی وزیر کشور با اشاره به نقش هدایت و راهبری مواکب اربعین توسط ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات، گفت: رئیسجمهور تاکید دارند باید تکیهگاه و اساس اربعین مردمی مانده و دخالت دولت در این موضوع حداقلی باشد.
«سیدمجید میراحمدی» در مراسم انتخابات شورای راهبردی مواکب اربعین حسینی با اشاره به نقش هدایت و راهبری مواکب اربعین توسط ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات، اظهار کرد: در گفتگویی، استاندار کربلا که فردی بشدت معتقد است با اشاره به حضور چندمیلیون نفری زائران اربعین در این شهر، تأکید داشت مدیریت حماسه اربعین دست امام زمان (عج) است!
معاون امنیتی انتظامی وزیر کشور با اشاره به اتفاقات چند ماه اخیر کشور که قلب مومنان را دردمند کرد، گفت: یکی از محورهای اصلی دشمن در این جنگ ترکیبی این بود، که جامعه ایرانی را از اسلام و ارزشهای دینی جدا کند، در حالی که شاهدمثالهای متعددی برای ردّ این فرضیه وجود دارد.
وی تأکید کرد: رهبری معظم انقلاب در ردّ این فرضیه و اثبات این مهم که اکثریت و هسته اصلی جامعه نه تنها از این آموزهها عبور نکرده اند بلکه معتقدتر به مبانی هستند، مکرر به حماسه اربعین و حضور میلیونی جوانان در این مراسم اشاره دارند.
وی اضافه کرد: ما به عنوان سربازان، ولی فقیه باید همه توان و تلاش خود را معطوف به رونقبخشی و توسعه این مراسم و حماسه کنیم. مهم آنکه شما موکبداران حاضر نیستید لحظهای از این خدمت را با حضور در بهترین نقاط این عالم عوض کنید!
*دولت انقلابی، اربعین را مردمی میخواهد
میراحمدی با بیان اینکه تشکیل شورای راهبردی مواکب اربعین اتفاق مبارکی است، ابراز کرد: آیت الله رئیسی سیر این حماسه را مردمی و دخالت و ورود دولت را در مواردی ضروری میداند که کار از عهده مواکب و مردم خارج باشد، لذا هر سهمی که مواکب بتوانند سهم بپذیرند ما استقبال میکنیم.
وی ادامه داد: برای مثال درصدد هستیم بار اصلی خدمات درمانی و بهداشت را هم مردمی کنیم و امید است به روزی برسیم که دخالت دولت در این باره به حداقل برسد.
میراحمدی با تأکید بر آسیبشناسی فعالیتها و خدمات، ابراز کرد: تا مشکلات برطرف شود. در اربعین ۱۴۰۱ برای آنکه بتوانیم ازدحام جمعیت را آنهم با فرسودگی ناوگان حمل و نقل در مرزها کنترل کنیم، مراسم اربعین را از ابتدای ماه صفر آغاز کردیم در حالی که مواکب عراقی از نیمه دهه دوم صفر خدمات خود را ارائه میکنند و این سبب زحمت و اذیت زائران هم در داخل مرزهای کشور و هم عراق شد.
وی با تأکید بر حفظ حرمت و کرامت زائران ایرانی، گفت: باید تمهیدی دیده شود که مواکب ایرانی برای ابتدای ماه صفر فعال باشند و شأن و کرامت زائران حفظ و خدمات لازم به آنها ارائه شود.
معاون وزیر کشور با اشاره به مشکلات فراوانی که موکب داران در انتقال تجهیزات برای اربعین با آن مواجه شدند، خاطرنشان کرد: باید برنامه ریزی مشخص، با مرزهای معین انجام شود تا بدون دغدغه مندی در این باره انتقال تجهیزات موکب انجام شود.
*قبل از رسیدن اربعین برنامه ریزی کنیم
همچنین «سیداحمد علوی»، عضو شورای شهر تهران نیز در این آیین اظهار کرد: مسئله موکبداری با سختیها و نیز شیرینیهای بسیار همراه است. نباید یک دهه مانده به اربعین به تجهیزات و امکانات موردنیاز اربعین و مواکب بیندیشیم.
عضو هیئت امنای ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات ادامه داد: باید اولویتها و نیازسنجیها توسط موکبداران انجام شود چه دولت همراهی بکند یا نکند موکبداران این گامها را برمی دارند.
وی با اشاره به تغییراتی که در طول سالهای توسعه و بازسازی عتبات رخ داده است، گفت: مسیر تردد زائران، توسعه و تغییر فضای نجف و کربلا، تغییر چهره این شهرها و ... به تغییر فضای تعاملی ما ضرورت میبخشد.
علوی در پایان خاطرنشان کرد: این تغییر برای آن است که خدمات بهتر و ماندگار داشته باشیم و این یک اصل است باید طوری برنامه ریزی کنیم که اگر ما هم نبودیم کارهایمان ماندگار شود.
انتهای پیام/
- ۰۱/۱۲/۲۷