بازسازی و توسعه عتبات باعث احیاء شیعه شده است/مهمترین عامل برکت در زندگی،شریک شدن با اهل بیت(ع)است
حجتالاسلام و المسلمین مسعود عالی گفت: در روایات ما حضرت زینب (س) در گودال قتلگاه در کنار پیکر پاک سیدالشهدا به امام سجاد (ع) که بسیار منقلب بود گفت: (عمه جان اینجا اینگونه نخواهد بود، اینجا علمی برپا شده و زیارتگاهی خواهد شد) پس آن بزرگواران گویا امروز را میبیند که حرم معصومین در سالهای گذشته بالاخص در زمان صدام به آن بی اعتنایی بسیار شده بود، بازسازی و توسعه حرم های مطهر در عتبات باعث احیاء شیعه شده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد بازسازی عتبات عالیات استان فارس، حجتالاسلام و المسلمین مسعود عالی استاد حوزه علمیه از جمله واعظان و سخنرانان مطرح کشور است که بسیاری از مردم پای منبر او مینشینند و نوع گفتار او در برنامههای تلویزیونی درباره موضوعات مختلف دینی باعث امتیاز مردمی بالای او در میان سایر واعظان کشور شده است.
بیان صریح و روان ، طراوت کلام و استناد به قرآن ، روایات از اهل بیت (ع) و داستان های حکیمانه از ویژگی های سخن استاد عالی در سخنرانی ها می باشد که باعث شده است که عموم مردم خصوصاً جوانان مشتاق کلام این استاد حوزه های علمیه کشور باشند .
این خصوصیات باعث شد در سفر که حجتالاسلام و المسلمین مسعود عالی به شیراز و دیدار با رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان فارس ، چند کلامی در خصوص اهمیت حفظ و توسعه بنای حرم های مطهر در عتبات عالیات و ضرورت همراهی مردمان مومن و شیعیان کشورمان در این راه مقدس به گفتگو بنشینیم .
شما را به خواندن این گفتگو دعوت می کنیم
با توجه به اینکه ستاد بازسازی عتبات عالیات در بحث حرمهای مطهر فعالیت میکند و مردم در این حوزه قدم برمیدارند از دیدگاه شما چه ضرورتی وجود دارد که به این حوزه پرداخته شود؟
در ابتدا می باید تشکر کنم از از ستاد بازسازی عتبات عالیات و وظیفهای سنگین و دشواری که بر دوش این ستاد محول است و همچنین از نقش پررنگ مردم استان فارس در این راه پرخیر و برکت که حقیقتاً از مردم شیراز و فارس با توجه به سابقه بالای مذهبی و ولایتمداری چنین انتظار والای می رفت، ابتداً باید گفت توسعه حرمهای مطهر امامان معصوم (ع) و امام زادگان جزء شعائر دینی است که قرآن هم در این باره فرموده است که آن افرادی که شعائر دینی و نشانههای دین را بزرگ بدارند و تعظیم کند، تقوای قلب دارد، لذا با احیای شعائر است که میتوانیم مکتب خودمان را بروز و ظهور دهیم.
حرمهای مطهر اهل بیت (ع) هم یکی از شعائر الهی است
شعائر یعنی آنچه که مثل پرچم، نشانه است. مثلاً حجاب نشانه مسلمان بودن است، اگر زنی در کشوری اروپایی دارای حجاب باشد میفهمیم مسلمان است، اسامی اهل بیت (ع) یکی از شعائر است، اذان یکی از شعائر دینی و نشانه مسلمانی است.
از این جهت حرمهای مطهر اهل بیت (ع) هم یکی از شعائری هستند که هر چه توسعه یافتهتر و زیباتر باشند، نشانه آبادانی دینی است که قرآن هم به آن توصیه کرده است.
در روایات ما حضرت زینب(س) در گودال قتلگاه در کنار پیکر پاک سیدالشهدا به امام سجاد(ع) که بسیار منقلب بود گفت:(عمه جان اینجا اینگونه نخواهد بود، اینجا علمی برپا شده و زیارتگاهی خواهد شد) پس آن بزرگواران گویا امروز را میبیند که حرم معصومین در سال های گذشته بلاخص در زمان صدام به آن بی اعتنایی بسیار شده بود، بازسازی و توسعه حرم های مطهر در عتبات باعث احیاء شیعه شده است.
گذشته از ایجاد شغلهای بسیار و رشد اقتصادی برای مردم که از این جهت هم کمکی به شیعیان است، از جهات معنوی جلالی که دارد و نگاهی که دنیا به این جاها دارد، به نوعی توجه را جلب کردن به این دین است.
شما مشاهده می کنید برای برگزاری برخی جشنوارههای مسخره در بسیاری از کشورها که هیچ پایه عقلانی هم ندارد چه هیاهویی در رسانهها برپا میکنند اما حرکتی مثل اربعین را ابتدا سعی کردند بپوشانند اما دیدند پوشاندن یک راهپیمایی بی نظیر در طول تاریخ با حضور بیش از ۲۰ میلیون نفر جمعیت غیرممکن است، این حرم هاست که ظرفیت پیدا میکند و محور یک حرکت اینچنینی میشود، شاید ابتدا بازسازی حرمها یک حرکت فیزیکی به نظر برسد اما در نهایت جذب دل است و به وضوح میبینیم که طی این سالها چقدر تاثیرگذار بوده است.
انتهای پیام/
- ۰۰/۰۹/۱۴