ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات شهرستان گنبدکاووس

اخبار و اطلاعات ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات شهرستان گنبدکاووس را در این وبلاگ بخوانید

ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات شهرستان گنبدکاووس

اخبار و اطلاعات ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات شهرستان گنبدکاووس را در این وبلاگ بخوانید

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
آخرین نظرات

۴ مطلب در آبان ۱۴۰۳ ثبت شده است

۲۱
آبان

به گزارش ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات شهرستان گنبدکاووس، پنجمین مرحله از پویش کاشی حرم امام حسین علیه السلام مزیّن به نام صحن و شبستان حضرت زینب سلام الله علیها در آستانه ایام فاطمیه در شهرستان گنبدکاووس اجرا خواهد شد.

رمضانعلی خالقی مسئول ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات شهرستان گنبدکاووس با اعلام این مطلب افزودند:

از ابتدای شروع این پویش در سطح شهرستان گنبدکاووس تاکنون 5 هزار و 159 نفر از شهروندان محترم گنبدی به نام خود و اعضای خانواده و اموات خود و همچنین به نیت امام زمان (عج) و سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی و شهدای خدمت بویژه شهید دکتر رئیسی و به نام شهدای شاخص هشت سال دفاع مقدس در این پویش مشارکت داشتند.

با توجه به قرار گرفتن در ایام فاطمیه و سالروز شهادت بی بی دو عالم حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها از دوستداران و محبان اهل بیت علیهم السلام دعوت می شود تا علاوه بر برخورداری از تعداد بیشتری از این کاشی های حرم مطهر، نام خود و عزیزانشان  را در جای جای حرم مطهر حضرت سیدالشهداء علیه السلام جاودانه و برای سالیات سال ماندگار نمایند.

علاقمندان به مشارکت در این کار معنوی و ماندگار و صدقه جاریه و به عنوان باقیات و الصالحات می توانند با تقبّل هزینه و نذر مشارکت 200 هزار تومانی حداقل برای یک سهم کاشی طبق هر یک از شیوه های ذیل اقدام نمایند:

1- مراجعه حضوری به دفتر ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات شهرستان گنبدکاووس واقع در خیابان 17 شهریور شرقی جنب پایگاه انتقال خون ساختمان سابق بخشداری مرکزی.

2- مراجعه به رابطین و خادمین این ستاد در سطح مساجد، محلات و روستاها.

3- واریز نذر از طریق شماره کارت نزد بانک سپه 5892107044575515 و ارسال تصویر تراکنش واریزی به ایتای شماره 09114471062 همراه با مشخصات خود که می بایست در پشت کاشی حرم ثبت و نوشته شود.

انتهای پیام/

 

  • ستاد عتبات عالیات گنبدکاووس
۱۴
آبان

در حالی که بسیاری از مردم مطلوم غزه و لبنان در پی حملات رژیم اشغالگر صهیونیستی در شرایط بسیار سختی به سر می‌برند، ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات شهرستان گنبدکاووس با پشتوانه خیران حرم‌ساز و خادمین افتخاری خود با کمکهای نقدی و غیر نقدی خود به این عزیزان کمک می کنند.

به گزارش ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات شهرستان گنبدکاووس، خادمین افتخاری این ستاد و همچنین جمعی از خیّرین حرم ساز این شهرستان که همواره و در طول سال در امر بازسازی و توسعه حرم های مطهر مشارکت دارند این بار با دستان سخاوتمند خویش به یاری مردم مظلوم و مقاوم غزه و لبنان شتافتند و همگام با سراسر کشور در این کار خیر و انسانی مشارکت نمودند.

رمضانعلی خالقی مسئول ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات شهرستان گنبدکاووس با اعلام این مطلب افزودند: در چند روز گذشته خادمین افتخاری این ستاد و خیّران حرم ساز مبلغ 1 میلیارد و 879 میلیون ریال کمکهای خود را شامل وجوهات نقدی، طلا و برنج محلی و.... را به این ستاد به عنوان نماینده ستاد پشتیبانی جبهه مقاومت در شهرستان اهداء نمودند.

لذا از عموم شهروندان محترم گنبدکاووس دعوت می شود تا با استمرار این پویش همدلی در سطح شهرستان کمکهای نقدی خود را به شماره حساب 561822222212 و شماره کارت 5892101259720833 نزد بانک سپه له نام ستاد پشتیبانی جبهه مقاومت واریز و تصویر تراکنش واریزی خود را به شماره ایتای 09114471062 ارسال و یا اینکه با مراجعه مستقیم به دفتر ستاد شهرستان از طریق دستگاه کارتخوان کمکهای نقدی خود را و همچنین کمکهای غیر نقدی خود شامل طلا و جواهرات را حضوری اهداء و رسید دریافت نمایند.

تلفن های تماس جهت هماهنگی و مراجعه به دفتر ستاد بشرح ذیل اعلام می گردد:

33363160_ 33381938 _ 017  و 09113727203

انتهای پیام/

  • ستاد عتبات عالیات گنبدکاووس
۱۲
آبان

صفر تا صد کار طراحی و ساخت گنبد تل زینبیه توسط نیروهای بومی ستاد توسعه‌وبازسازی عتبات عالیات استان کرمان و چند نیروی تبرعی انجام شد.

به گزارش روابط عمومی ستاد توسعه‌وبازسازی عتبات عالیات استان کرمان، پس از تجربه موفق ساخت گنبد حرم مطهر امام حسین علیه‌السلام در کرمان، بار دیگر قرعه‌ی ساخت گنبدی به نام این مردم ولایت‌مدار رقم خورد و این بار ساخت گنبد تل زینبیه در صحن عقیله بنی‌هاشم به خادمان ستاد توسعه‌وبازسازی عتبات عالیات استان کرمان سپرده شد.

دکتر مهدی نیکویی معاون فنی و مهندسی ستاد توسعه‌وبازسازی عتبات عالیات استان کرمان در این خصوص گفت: اوائل دهه‌ی 1390 که بحث ساخت صحن عقیله در راستای توسعه حرم مطهر حسینی مطرح شد، صحبت از ساخت گنبدی بر فراز این صحن و تل زینبیه هم مطرح گردید.

وی افزود: از آن‌جا که هم‌زمان بحث ترفیع گنبد حرم مطهر سیدالشهدا علیه‌السلام نیز در میان بود، مقرر شد که دست‌اندرکاران ساخت این گنبد که کار بسیار فنی و دقیقی را انجام می‌دهند، پروژه‌ی ساخت گنبد تل زینبیه را هم با حجم و ارتفاع کوچک‌تر نسبت به گنبد حرم مطهر حسینی دنبال کنند.

نیکویی با اشاره به این‌ نکته که طراحی سازه‌ی گنبد تل زینبیه از تیرماه سال 1400 در کرمان آغاز شده، اظهار داشت: ابعاد و مقیاس گنبد از طرف همکاران ستاد مرکز به ما داده شد و ما بر اساس آن طراحی سازه را شروع کردیم.

وی خاطر نشان کرد: برای رعایت دقت بیشتر، ساخت  سازه‌ی طراحی شده به مجموعه اُتک در تهران سپرده شد و پس از آماده شدن، در اراک گالوانیزه و سپس این قطعات که به‌صورت پیچ‌ومهره به هم متصل می‌شدند، به کرمان منتقل شدند.

معاون فنی‌ومهندسی ستاد توسعه‌وبازسازی عتبات عالیات استان کرمان در ادامه افزود: بعد از طراحی و ساخت سازه، سگمنت‌های فلزی نیز در کرمان طراحی و ساخته شد سپس در باکس‌های مخصوص به اراک حمل گردید تا گالوانیزه گرم انجام شود.

وی گفت: گنبد تل زینبیه 11.6 متر ارتفاع دارد و قطر ساق آن 10.7 متر است و در مجموع دارای 88 سگمنت و 24 ستون می‌باشد که بتن استفاده شده در ساخت این گنبد 700 کیلوگرم بر سانتی‌متر ‌مربع مقاومت دارد.

نیکویی افزود: معمولاً کار پروراندن بتن در کشور طی دو هفته انجام می‌شود ولی ما برای بالا بردن کیفیت کار، و به‌عمل‌آوری قطعات بتن، قالب‌های بتنی را 28 روز در حوضچه آب گذاشتیم تا بتن به مقاومت مورد نظر و مطلوب برسد.

وی در خصوص مواد و مصالح به کار رفته در ساخت گنبدهای حرم مطهر حسینی و تل زینبیه اضافه کرد: فولاد مورد نیاز را از فولاد مبارکه اصفهان که بهترین فولاد است، تامین و گالوانیزه‌ی گرم کردیم که از نظر خورندگی و زنگ‌زدگی مشکلی پیش نیاید، بتنی که استفاده کردیم از بهترین مواد بر پایه معدنی و بدون پایه شیمیایی انتخاب شد  و سایر مصالح هم از بهترین مصالح از نقاط مختلف کشور تهیه شد که بعضاً تبرعی اهدا و بعضاً خریداری شدند.

دکتر نیکویی یادآور شد: طراحی و ساخت گنبد تل زینبیه از تیرماه سال 1400 در کرمان آغاز شد، صفر تا صد این کار توسط نیروهای بومی ستاد توسعه‌وبازسازی عتبات عالیات استان کرمان و چند نیروی تبرعی انجام شد و نهایتاً 17 مهرماه سال جاری تکمیل و قطعات آن در قالب 5 تریلی به کربلا حمل و تحویل گردید.

وی در خصوص کاشی‌کاری گنبد تل زینبیه اظهار داشت: کاشی‌کاری توسط خادمان ستاد مرکز در کربلا انجام می‌شود که پیش‌بینی می‌کنیم پس از ساخت رینگ بتنی گنبد برای نصب سازه، ظرف یک‌ماه گنبد برفراز تل زینبیه قرار بگیرد و هم‌زمان کاشی‌کاری انجام شود.

  • ستاد عتبات عالیات گنبدکاووس
۰۱
آبان

مسئول کمیته فرش ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات از برپایی کارگاه‌های آموزشی ویژه قالی‌بافان عتبات خبر داد.

 

به گزارش روابط عمومی ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات، غلامحسین ابراهیم‌پور دخانی گفت: این کارگاه‌های آموزشی زیر نظر استادان مجرب هنر صنعت فرش دستباف و با همکاری نشان‌های معتبر با هدف ارتقاء سطح فنی قالی‌بافانی برگزار می‌شود که در سراسر کشور، مهارت و هنر خود را نظر توسعه حرم‌های مطهر می‌کنند.
وی یکی از تجلی‌های عرض ارادت اقشار مختلف مردم به آستان اهل بیت علیهم السلام را نذر دانش فنی و مهارت استادکاران برشمرد و افزود: بسیاری از بانوان هنرمند و قالی‌بافان در سراسر کشور، با نذر مهارت خود در قالب بافت قالی برای عتبات در فیض آبادانی و توسعه حرم‌های مطهر مشارکت می‌کنند.
مسئول کمیته فرش ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات ادامه داد: هم اکنون نزدیک به یکهزار هنرمند قالی‌باف در کارگاه‌های نذر قالی‌بافی برای عتبات در استان‌های خراسان جنوبی، چهارمحال و بختیاری، همدان و کرمانشاه به صورت پاره وقت و تمام وقت مشغول فعالیت هستند که پس از اتمام کار، این قالی‌ها فروخته شده و درآمد حاصل از آن، صرف بازسازی و توسعه حرم‌های مطهر می‌شود.
دخانی گفت: استان‌های سمنان، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، البرز و... نیز از جمله قطب‌های قالی‌بافی در کشور هستند که برای مشارکت در نذر بافت فرش دستباف برای عتبات اعلام آمادگی کرده‌اند.
وی با بیان اینکه درخواست‌های بسیاری از سایر استان‌ها برای راه‌اندازی کارگاه بافت نذری فرش به ستاد عتبات ارائه می‌شود، افزود: محبان اهل بیت در روستا‌های مناطق محروم بویژه بانوان قالی‌باف که توان اقتصادی برای نذر ریالی را ندارند، از طریق نذر هنر خود در فیض توسعه حرم‌ها مشارکت می‌کنند.
دخانی با اشاره به مسئولیت نظارتی کمیته فرش ستاد توسعه و بازسازی عتبات بر کیفیت مواد اولیه، زیبایی و اصالت طرح و نقوش و کیفیت بافت این فرش‌های نفیس گفت: نخستین کارگاه آموزشی با حضور اساتید دانشگاه در محل «موزه فرش رسام عرب زاده» با حضور ۱۴ بانوی قالی‌باف از شهرستان سوادکوه استان مازندران برگزار شد که افزون بر تسهیل زمینه مشارکت خیران و کمک به اقتصاد خانواده‌ها، به ترویج این هنر صنعت در مناطق محروم کشور نیز کمک شایانی می‌کند.

انتهای پیام/

  • ستاد عتبات عالیات گنبدکاووس