ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات شهرستان گنبدکاووس

اخبار و اطلاعات ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات شهرستان گنبدکاووس را در این وبلاگ بخوانید

ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات شهرستان گنبدکاووس

اخبار و اطلاعات ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات شهرستان گنبدکاووس را در این وبلاگ بخوانید

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
آخرین نظرات

۵ مطلب در آذر ۱۴۰۲ ثبت شده است

۲۹
آذر

جانشین رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات کشور گفت: ارائه گزارش شفاف از عملکرد ستاد، اولویت نخست ستادهای استانی است.

 

مجید نامجو جانشین ریاست و صالحی مسئول امور استان‌های ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات کشور، از ستاد البرز دیدن کردند.
در این بازدید جلسه‌ای با حضور ریاست، مدیران و روسای تابعه استان البرز برگزار شد و موضوعات مختلف مورد بررسی قرار گرفت.
مجید نامجو جانشین رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات با یاد معمار حرم سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی که پایه گذار ستاد بود جلسه را آغاز کرد و گفت: ستاد یک نهاد مردمی می‌باشد که در سال‌های گذشته کار‌های بسیار خوب و ماندگاری انجام داده است.
وی تصریح کرد: ستاد سه محور فعالیت اصلی دارد که شامل جذب نذورات و مشارکت‌های مردمی، توسعه و بازسازی حرمین و اربعین حسینی می‌باشد، که مهمترین آن‌ها در استان‌ها جذب نذورات مردمی می‌باشد.
جانشین ریاست ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات گفت: محور‌های ۱۴ گانه ابلاغی به استان‌ها در راستایی تسهیل مشارکت خیران است که باید بصورت جدی پیگیری شود و همت جهادی لازم دارد.
وی خاطر نشان کرد: شفافیت پروژه‌های ستاد و عملکرد باید برای مردم روشن باشد. در سالیان گذشته پروژه‌های خوبی در نجف به اتمام رسیده مثل صحن حضرت زهرا (س) و امروز در کربلا صحن حضرت زینب (س) بالای ۵۰ درصد تکمیل شده است، همچنین پروژه‌های سامرا، کاظمین و سوریه در دست تکمیل است.
نامجو در موضوع اربعین گفت: با توجه به حجم بالای کار اربعین، قرارگاه اربعین در کشور تشکیل شده است و جلسات بصورت هفتگی برگزار می‌شود و اربعین سال بعد مشکلات کمتری برای موکب داران و مردم خواهد بود.

وی در پایان از زحمات ستاد استان البرز تشکر کرد و گفت استان البرز ظرفیت بالای دارد که باید سراغ خیرین رفت و از ظرفیت آن‌ها استفاده کرد.

انتهای پیام/

 

 

  • ستاد عتبات عالیات گنبدکاووس
۲۲
آذر

از ابتدای سال 1402 تا کنون تعداد 46 نفر از خادمین متبرّع شهرستان گنبدکاووس برای کار در عتبات عالیات به نجف اشرف، کربلای معلّی و کاظمین اعزام شدند.

رمضانعلی خالقی مسئول ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات شهرستان گنبدکاووس با اعلام این خبر افزودند:

این متبرّعین که در قالب نیروی کار افتخاری طی 7 مرحله همزمان با نیروهای متبرّع از سراسر استان گلستان اعزام شده اند و در هر یک از مراحل این اعزام ها نیز به مدت یک ماه تا 45 روز در جوار حرم امیرالمومنین علیه السلام و صحن و شبستان حضرت فاطمه الزهراء سلام الله علیها و حرم امام حسین علیه السلام  و صحن و شبستان حضرت زینب سلام الله علیها و حرم امامین جوادین علیهماالسلام و صحن امام محمد باقر علیه السلام مشغول به کار شدند.

انتهای پیام/

  • ستاد عتبات عالیات گنبدکاووس
۱۸
آذر

بانوی خیّر تبریزی ۱۴ درصد از درآمد و دارایی خود را وقف اعتاب مقدسه نمود تا به همت ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات صرف رفاه حال زائرین گردد

این خیّر گمنام تبریزی می گوید: تمامی لحظات زندگی ام را با عشق اهل بیت(ع) سپری کردم و برکات مادی و معنوی آن را همواره در زندگی ام احساس می کنم،تمام فکر و دغدغه ام این بود که به بهترین شکل ممکن بتوانم این عشق به اهل بیت (ع) را در عمل نمایان کنم و اکنون خداوند را شاکرم که توفیق پیدا کردم تا در این امر مقدس و عظیم که قابل مقایسه با هیچ عمل خیردیگری نیست و گامی مهم در جهت پاسداشت شعائرالهی است سهمی داشته باشم.

انتهای پیام/

  • ستاد عتبات عالیات گنبدکاووس
۱۴
آذر

بانوی خیر اراکی منزل مسکونی خود را به همراه تمام وسایل و لوازم به ستاد بازسازی عتبات استان مرکزی اهدا کرد تا در توسعه و نوسازی حرم مطهر امیرالمومنین علی (ع) هزینه شود.

 

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، بانوی سالخورده اراکی به واسطه عشق به اهل بیت عصمت و طهارت(ع) منزل مسکونی خود را نذر توسعه و نوسازی حرم مطهر امیر المومنین علی (ع) کرد.

فاطمه سادات اخلاقی بانوی خیراراکی منزل مسکونی خود را به همراه تمام وسایل و لوازم به ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان مرکزی اهدا کرد تا در امر  توسعه و نوسازی حرم مطهر امیر المومنین علی (ع) هزینه شود.

وی گفته است: تا زنده هستم اجاره نشین آقا علی (ع)خواهم بود.

حرم امام علی (ع) از حدود سه قرن قبل، با دستور نادرشاه افشار بازسازی شد و پس از آن هم ایرانیان برای توسعه حرم علوی تلاش کردند؛ تا اینکه شهید سردار قاسم سلیمانی پس از تشرف به حرم علوی به طور جدی پیگیر توسعه و بازسازی آن عتبه مقدسه شد.

در راستای توسعه حرم امیرالمونین (ع)، صحن حضرت زهرا (س) در دو بخش زیارتی و غیرزیارتی با مساحتی بالغ بر ۲۲۰ هزار مترمربع ساخته شد و بسیاری از مردم ایران با مشارکت در طرح‌های ستاد بازسازی عتبات در توسعه حرم اهل بیت(ع)  مشارکت داشتند. 

 تا کنون در استان 5 باب منزل مسکونی با بلند اندیشی خیران برای بازسازی،بهسازی و توسعه عتبات عالیات اهدا شده است.

پایان پیام/

 

دوستداران و محبّان اهل بیت علیهم السلام می توانند با اهدای نذورات نقدی و غیرنقدی خود می توانند در فیض ثواب طرح توسعه حرم مطهر امیرالمومنین علی علیه السلام مزیّن به نام صحن و شبستان حضرت فاطمه الزهرا سلام الله علیها و سایر پروژه های در حال اجرای ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات در حرم های مطهر حضرات معصومین علیهم السلام مشارکت و سهیم شوند.

شماره کارت ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات شهرستان گنبدکاووس:

6273-8170-1005-6590

5892-1015-0239-9591

درگاه رسمی پرداخت آنلاین به آدرس

http://atabat.org/forms/44

کد دستوری

4#*72*

ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات شهرستان گنبدکاووس/ خیابان 17 شهریور شرقی جنب پایگاه انتقال خون ، ساختمان سابق بخشداری مرکزی/ تلفن 33363160-33381938-017

  • ستاد عتبات عالیات گنبدکاووس
۰۹
آذر

حسین حاجیلری عکاس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات در برنامه «سیدخندان» حاضر شد و در بخش خاطره‌گویی به بیان خاطره‌ای پرداخت.

 

ه بهانه حضور حسین حاجیلری (عکاس و مستندساز ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات) در برنامه «سیدخندان» گفت‌وگویی صمیمانه با وی صورت گرفت.

او در این گفتگو به تأثیر معنوی حرم مطهر امام حسین (ع) در روحیه افراد اشاره کرد و گفت: من هر وقت به لحاظ جسمی و گاهی روحی خسته می‌شوم، دوربینم را برمی‌دارم و یک فریم از حرم امام حسین (ع) عکس می‌گیرم، آن موقع است که تمام انرژی‌ام بازمی‌گردد و روزی که عکس خاص‌تری گرفته باشم و بدانم تأثیر زیادی بر بیننده‌ها دارد، این انرژی دوچندان می‌شود.

حاجیلری در پاسخ به این سؤال که با وجود ثبت تصویر طرح توسعه حرم امام حسین (ع) در طول سال‌های متمادی، هیچ وقت ثبت این لحظه‌ها برایتان تکراری نمی‌شود و مخاطب عام با دیدن عکس‌ها چه حالی می‌شود؟ گفت: خیلی‌ها با من تماس می‌گیرند و نظراتشان را راجع به عکس‌ها بیان می‌کنند و حس و حالی که به آنان دست داده را می‌گویند و حتی گاهی عکس‌ها را نقد می‌کنند.

این عکاس ادامه داد: من اعتقاد دارم که عکس حرم امام حسین (ع) باید در تمام خانه‌های مسلمانان باشد که هر وقت از خانه بیرون می‌روند، سلامی هم به حضرت اباعبدالله (ع) بدهند و این سلام از دور هم قبول است. حتماً لازم نیست در حرم حضور داشته باشند؛ چرا که بعضی‌ها استطاعت مالی یا مشغله کاری‌شان اجازه رفتن به کربلا را نمی‌دهد حتی به لحاظ بصری مردم علاقه‌مندند که عکسی از اماکن مقدسه را داشته باشند.

به گفته مستندساز ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات، همینکه مخاطب چشمش به یک عکس می‌افتد و می‌ایستد و نگاه می‌کند، یعنی با آن عکس ارتباط گرفته و وقتی کسی بیست دقیقه گریه می‌کند، یعنی از آن عکس حس گرفته است.

وی در پاسخ به این سؤال که برای تهیه عکس، سوژه‌ها و زائران را چگونه رصد می‌کنید؟ مثلاً مستندسازان برای ساخت مستند وارد زندگی زائر می‌شوند و مدتی را با او زندگی می‌کنند، گفت: کار مستند با عکس متفاوت است، چون مستند داستان دارد و باید ادامه داشته باشد، اگرچه مجموعه‌های عکس هم شامل روایت است، ولی در تک فریم باید کل داستان را بازگو کرد.

حاجیلری با اشاره به اینکه آن چیزی که در کربلا به دنبالش هستم، نگاه زیباشناسانه از کربلاست، بیان کرد: من به دنبال تعادل بین سیل عظیم عزاداران و ریتم عزاداری در حرم اباعبدالله حسین (ع) هستم تا بتوانم به نحو احسن آن را به تصویر بکشم.

این مستندساز با بیان اینکه هیئت‌ها ریتم عزاداری را تعیین می‌کنند، توضیح داد: زائران هم تحت تاثیر حرم امام حسین (ع) قرار می‌گیرند و حال و هوایشان را منعکس می‌کنند که هر ساله داستانِ عاشورا و اربعین پُرشورتر و باشعورتر تکرار می‌شود.

انتهای پیام/

  • ستاد عتبات عالیات گنبدکاووس