ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات شهرستان گنبدکاووس

اخبار و اطلاعات ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات شهرستان گنبدکاووس را در این وبلاگ بخوانید

ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات شهرستان گنبدکاووس

اخبار و اطلاعات ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات شهرستان گنبدکاووس را در این وبلاگ بخوانید

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
آخرین نظرات

۴ مطلب در دی ۱۴۰۲ ثبت شده است

۳۰
دی

این کاشی ها به نام شماست برای ثبت نام در پویش کاشی حرم (مشارکت در تأمین کاشی حرم) می توانید در پیوند (لینک) ذیل ثبت نام و نذورات خود را به صورت آنلاین پرداخت و یا به شماره کارت ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات شهرستان گنبدکاووس واریز کنید.

 

به گزارش ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات شهرستان گنبدکاووس با توجه به استقبال علاقه مندان و دلدادگان اهل بیت علیهم السلام برای مشارکت در طرح توسعه حرم مطهر امام حسین علیه السلام صحن عقیله بنی هاشم حضرت زینب کبری سلام الله علیها ، و همچنین با توجه به اینکه بخش هایی از این پروژه در مرحله کاشی کاری قرار دارد فلذا این امکان فراهم گردید بنا به درخواست مشارکت کنندگان در تامین کاشی بعد از ثبت نام و مشارکت ، نام و نام خانواگی ثبت شده در لینک پرداخت در پشت کاشی حرم به یادگار نوشته و در حرم امام حسین علیه السلام ، صحن و شبستان حضرت زینب کبری سلام الله علیها نصب می گردد. 

گفتنی است در هنگام اجرای پروژه های تعویض کاشی های فرسوده که بعضاً تاریخ نصب آنها مربوط به چند قرن قبل بوده اسامی استادکاران و متبرعین مربوطه در پشت کاشی ها ثبت شده بود .

لازم به ذکر است هر سهم مشارکت حداقل مبلغ200 هزارتومان می باشد

درگاه پرداخت آنلاین قابل پرداخت با تمامی کارت های بانکی عضو شتاب می باشد:

www.atabat.org/fa/forms/80

شماره کارت ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات شهرستان گنبدکاووس

6273817010056590 نزد بانک سپه

انتهای پیام/

  • ستاد عتبات عالیات گنبدکاووس
۱۹
دی

جانشین رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات با حضور در برنامه زنده تلویزیونی سلام خبرنگار که صبح امروز از شبکه خبر پخش شد از تمامی خیران و دوستداران اهل بیت علیهم السلام دعوت کرد تا در فرصت معنوی توسعه حرم‌های مطهر در اعتاب مقدسه مشارکت کنند.

مجید نامجو گفت: این ستاد از سال ۸۲ توسط سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی پایه گذاری شد. ستاد یک نهاد مردمی می‌باشد که در سال‌های گذشته کار‌های بسیار خوب و ماندگاری انجام داده است.

وی افزود: ستاد سه محور فعالیت اصلی دارد که شامل جذب نذورات و مشارکت‌های مردمی، توسعه و بازسازی حرمین و اربعین حسینی است، که مهمترین آن‌ها جذب نذورات مردمی است.

نامجو گفت: اکثر منابع ستاد عتبات از طریق نذورات مردمی انجام می‌شود که به همین علت ما اینچنین برنامه‌ها را تدارک می‌بینیم.

وی به برگزاری همایش نشان ارادت که جذب نذورات مردمی است اشاره کرد و گفت: این برنامه که در قالب یک کار فرهنگی است، باهدف تجمیع و جمع آوری نذورات برای توسعه عتبات عالیات و بازسازی آن انجام می‌شود. در واقع این برنامه به منظور نیت واقفان برای ساخت و ساز، احیا و بازسازی عتبات استفاده می‌شود که یکی از اهداف و رسالت اصلی این ستاد به شمار می‌آید.

نامجو درباره نقش آفرینی و مشارکت اقشار مختلف مردم در کنار خیران در زمینه توسعه عتبات عالیات بویژه برنامه نشان ارادت گفت: هموطنان بویژه خیران می‌توانند برای مشارکت در این برنامه به پایگاه اینترنتی عتبات دات او آر جی مراجعه و یا به شماره حساب ۷۲۷۲ بانک سپه مخصوص ستاد توسعه عتبات نذورات خود را اهدا کنند.

نامجو همچنین به رسالت و ماموریت اصلی دیگر این ستاد نیز اشاره کرد و افزود: اسکان و تغذیه زائران اربعین در ایران و عراق از دیگر رسالت این ستاد به شمار می‌رود. با کمک حدود سه هزار موکب مردمی این کار سازماندهی می‌شود که در این راستا ستاد، این موکب‌ها را مستقر و آن‌ها نیز فعالیت شان را آغاز می‌کنند.

وی درباره مصادیقی از کمک‌های خیران که در چه قالب‌هایی به ستاد کمک می‌شود هم اشاره کرد و افزود: این ستاد طرح‌هایی را که در عراق اجرا می‌شود به خیران و افرادی که خواستار کمک هستند اعلام می‌کند و ان‌ها نیز قبول می‌کنند که بخشی از این هزینه‌ها را انجام دهند.

نامجو گفت: هزینه‌هایی که ستاد انجام می‌دهد با هزینه‌هایی که عراقی‌ها می‌کنند تقریبا برابر است. عراقی ها؛ تملک زمین و اسکان مهندسین ایرانی را برعهده دارند، ولی ستاد عتبات با استفاده از مهندسان و کارکنان ایرانی، آن بنای مقدس را می‌سازند.

جانشین ریاست ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات گفت: شفافیت طرح‌های ستاد و عملکرد باید برای مردم روشن باشد. در سالیان گذشته طرح‌های خوبی در نجف به اتمام رسیده مثل صحن حضرت زهرا (س) و امروز در کربلا صحن حضرت زینب (س) بالای ۵۰ درصد تکمیل شده است، همچنین طرح‌های سامرا، کاظمین و سوریه در دست تکمیل است.

نامجو افزود: ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات کشور، توسعه و بازسازی حرم ائمه اطهار در کشور عراق را برعهده گرفته است که در این راستا از ظرفیت مردم و خیران استفاده می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات بازسازی و توسعه ۲۳۰ هزار متر مربع از صحن حضرت فاطمه زهرا (س) در نجف اشرف را به اتمام رسانده است و با هماهنگی انجام شده بین ایران و کشور عراق این طرح افتتاح می‌شود.

جانشین ستاد بازسازی و توسعه عتبات عالیات کشور گفت: در کربلا هم طرح ستاد عتبات عالیات در حال محقق شدن است که عملیات اجرایی این طرح پیشرفت خوبی داشته است.

نامجو تصریح کرد: در کاظمین هم طرح صحن امام محمد باقر (ع) راشروع کردیم که این طرح هم حدود ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی همچنین به اجرای طرح جامع سامرا هم اشاره کرد و گفت: در سامرا، کار مقاوم سازی گنبد امامین عسکریین درحال بازسازی و احیاست.

نامجو مشارکت مردم و خیرین و دستگاه‌ها در کمک به بازسازی و توسعه حرم ائمه اطهار (ع) را خوب ارزیابی کرد.

انتهای پیام/

  • ستاد عتبات عالیات گنبدکاووس
۱۹
دی

چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام نیست!

یک استاد دانشگاه از ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات به عنوان اثر مبارک و یادگار حاج قاسم سلیمانی یاد کرد.

حشمت الله قنبری دوشنبه- ۱۸ دی ماه- در همایش معنوی نشان ارادت در وزارت کشور با بیان برخی ویژگی‌های سردار شهید حاج قاسم سلیمانی اظهارداشت: یک اثر مبارک او ستاد عتبات عالیات است و ثابت کرد الجار ثم الدار و ثابت کرد چراغی که به خانه رواست، به مسجد حرام نیست.

وی گفت: بعد از چهار سال می‌بینیم که مدفن بخشی از پیکر حاج قاسم به یک هویت تبدیل شد و امروز در بین همه آزادگان به یک امامزاده واجب التعظیم تبدیل شده که دشمن و دوست متعجب هستند.

این پژوهشگر تاریخ اسلام اضافه کرد: خدا از برخی بندگان خود به عنوان عبادالله المخلصین یاد می‌کند که وقتی کار آنان در دنیا تمام می‌شود، بدون توقف در برزخ در جوار حق استقرار پیدا می‌کنند. چون هیچ کار غیرالهی نداشتند.

قنبری اظهارداشت: این افراد خدا را مالک دیدند و خود را هیچ کاره می‌دانند. حاج قاسم بی طمع بندگی می‌کرد و بر پایه معرفت و بصیرت زیر پرچم ولایت حرکت می‌کرد.

وی افزود: حاج قاسم تا زنده بود یک فرمانده رشید بود، اما شهادت او انتقام سخت خدا از نظام مستکبر جهان بود. آن‌ها دچار اشتباه محاسباتی شدند. چون حذف او خدشه‌ای به جبهه مقاومت وارد نکرد.

این استاد دانشگاه گفت: انتقام سخت خدا این بود که بزرگترین ارتش دنیا یعنی آمریکا در حد یک گروهک تروریستی منفعل تحقیر شد. به رسوایی کشاندن حکومتی که خود را منشأ و مبدا یک تمدن فرض می‌کرد لذا یک انتقام بود.

قنبری بیان کرد: کار سلیمانی در دنیا تمام شده بود. او صد‌ها نیرو در جبهه مقاومت تربیت کرده بود. دنیا هم برای حاج قاسم تنگ بود و ظهور او تبلور همه شهدای اسلام بود چه آن‌ها که به شهادت رسیده بودند و چه آن‌ها که در انتظار شهادت هستند.

وی اظهارداشت: او سردار رشید و فرمانده نترس بود. تعلق او به امام و ولایت ریشه در اعتقادات ناب او داشت و همین ویژگی‌ها او را محبوب دل‌ها کرده بود. با زیست و زندگی او بعضی آیات بهتر قابل فهم می‌شد. مثلاً ترجمه اشداء علی الکفار و زحماء بینهم. حاج قاسم یک نام در شناسنامه نبود که کلیدواژه و رمز ورود به همه خوبی‌هاست و بعد از شهادت او همه واژه‌ها معنا پیدا کرد.

انتهای پیام/

 

  • ستاد عتبات عالیات گنبدکاووس
۱۹
دی

در همایش نشان ارادت مطرح شد

جمع گسترده‌ای از خیران، هنرمندان و عموم مردم در همایش معنوی نشان ارادت، مشارکت در توسعه حرم مطهر امام حسین(ع) مزین بنام صحن حضرت زینب(س)را آغاز کردند.

همایش معنوی نشان ارادت، امروز دوشنبه ۱۸ دی‌ماه با حضور جمعی از مسئولان کشوری و لشکری و هنرمندان و فرهیختگان عرصه فرهنگ به همت ستاد بازسازی عتبات عالیات برگزار شد.

مجید نامجو، جانشین رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات طی سخنانی گفت: امروز مصادف است با روز نابودی گروهک فرقان. روزی این گروه استاد مطهری را شهید کردند، اما نابود شدند. امیدواریم نظام گروه تروریستی داعش هم به سزای اعمال خود برسند.

وی تصریح کرد: ما باید بیش از گذشته کار و تلاش کنیم و عموم مردم را با اهداف ستاد توسعه و بازسازی آشنا کنیم. سردار سلیمانی طرحی ۲۰ ساله برای ستاد طراحی کرده است. در گذشته کار ستاد ترمیم حرم‌ها بود. وقتی به تاریخ نگاه می‌کنیم می‌بینیم وقتی کارگران و مهندسان ما گنبد حرم حضرت علی (ع) را بازسازی می‌کردند، مهر نادرشاه افشار را پشت این کاشی‌ها می‌یافتند. در آینده نیز وقتی بخواهند حرم‌های صحن عقیله را بازسازی کنند نام مشارکت‌کنندگان در ساخت این صحن را خواهند دید. ایرانی‌ها در طول تاریخ در بازسازی و توسعه حرم‌ها نقش داشتند و امیدواریم بتوانیم اهداف، نیات و آینده ستاد را بیان و مردم را در برنامه‌ها به عنوان یار دائمی مشارکت دهیم.

نامجو اضافه کرد: مرحوم آیت‌الله حائری شیرازی مطرح کردند که انسان باید زندگی خود را صرف سه امر معاش، عبادت و کاری که دل و وجدانش را راضی می‌کند، کند. ما این بخش سوم از زندگی مردم را باید هدفگذاری و از هنرمندان، اساتید و مردم بخواهیم به کار دلی بازسازی و توسعه عتبات بپردازند و امیدواریم برنامه ۲۰ ساله سردار را محقق کنیم.

در ادامه هوشنگ توکلی، از هنرمندان پیشکسوت کشورمان، گفت: عمق ماجرای امام حسین (ع) بزرگ است و ما ذره‌هایی از این ترکیب بزرگ هستیم و امیدوارم تا جهان هست این یاد‌ها باقی بماند.

در مراسم نشان ارادت، جمعی از خیرین و دلدادگان اباعبدالله (ع) مبالغ قابل توجهی برای ساخت صحن عقیله بنی‌هاشم اهدا کردند. جمع گسترده‌ای از هنرمندان نیز در این مراسم ضمن اظهار ارادت به آستان مقدس ابا عبدالله الحسین (ع) مشارکت خود در ساخت عقیله بنی‌هاشم را اعلام کردند.

 

 

 
  • ستاد عتبات عالیات گنبدکاووس