ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات شهرستان گنبدکاووس

اخبار و اطلاعات ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات شهرستان گنبدکاووس را در این وبلاگ بخوانید

ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات شهرستان گنبدکاووس

اخبار و اطلاعات ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات شهرستان گنبدکاووس را در این وبلاگ بخوانید

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
آخرین نظرات

۳ مطلب در ارديبهشت ۱۴۰۱ ثبت شده است

۲۷
ارديبهشت

معاون فرهنگی و مشارکت‌های مردمی ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات گفت: با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته و برپایی نشست‌های مختلف، در صورت بازگشایی مرز‌های زمینی، آمادگی برپایی سه هزار موکب در خاک ایران و عراق برای پذیرایی از زائران را داریم.

 

یوسف افضلی در گفت وگو با خبرنگار عتبات عالیات ایرنا اظهار داشت: در صورت بازگشایی مرزهای زمینی از سوی دولت عراق و اعزام زائران ایرانی به عتبات عالیات، از سه هزار موکب دارای پروانه و فعال، ۵۶ درصد در خاک عراق و مابقی در داخل کشور برپا خواهند شد.

وی ضمن ابراز امیدواری برای بازگشایی هر چه سریعتر مرزهای زمینی به روی زائران و عاشقان خاندان عصمت و طهارت با اشاره به مشارکت مردم در توسعه و بازسازی عتبات عالیات، گفت: اقدامات لازم در خصوص فعالیت موکب داران در ایام اربعین در حال انجام و برنامه ریزی است و متقاضیان جدید برای دریافت پروانه فعالیت می توانند به سامانه این ستاد مراجعه کنند.

معاون فرهنگی و مشارکت های مردمی ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات اظهار داشت: مجوزهای یک ساله برای متقاضیان جدید اخذ پروانه فعالیت موکب ها صادر خواهد شد و برای افرادی که مدت زمان مجوز آنها به پایان رسیده، مجوزهای سه ساله صادر خواهیم کرد.

به گفته وی، در صورت موافقت دولت عراق برای بازگشایی راه زمینی عتبات عالیات، پیش بینی های لازم برای ارائه بهترین خدمات به زائران حضرت سید الشهدا (ع) در دست بررسی و برنامه ریزی است.

دولت عراق از ابتدای شیوع بیماری کرونا با هدف جلوگیری از گسترش این بیماری مرزهای زمینی خود را به روی زائران مسدود کرد و تاکنون باوجود پیگیری های مسئولان ایرانی همچنان بسته است.

انتهای پیام/

  • ستاد عتبات عالیات گنبدکاووس
۲۱
ارديبهشت

 

رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات از برگزاری جشن اتمام طرح توسعه حرم مطهر علوی در عید غدیر امسال خبر داد.

به گزارش روابط عمومی ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات، محمد جلال‌مآب گفت: کار اجرایی طرح توسعه حرم امام علی (ع) مزین بنام صحن و شبستان حضرت زهرا (س) با بیش از ۲۲۰ هزارمترمربع زیربنا با همت مهندسان، کارگران و هنرمندان ایرانی به اتمام رسیده و قرار است در عید غدیر امسال طی آئینی باشکوه، به‌صورت کامل تحویل آستان مقدس علوی شود.

وی با بیان اینکه منابع مالی این طرح از محل نذر خیران حرم‌ساز و کمک‌های داوطلبانه مردمی تامین شده است افزود: طی سال‌های گذشته و به موازات پیشرفت طرح و بنابر نیاز عتبه علوی، بخش‌هایی از شبستان و صحن حضرت زهرا (س) تکمیل و به بهره‌برداری رسید.
جلال‌مآب با بیان اینکه ایرانیان از قرن‌ها پیش، در زمینه عمران و آبادانی حرم‌های مطهر فعال بودند افزود: بسیاری از ابنیه موجود در اعتاب مقدسه مانند ایوان مصفای نجف، مسجد صفوی در کاظمین و ... از آثار فاخر و ارزشمند معماری ایرانی و اسلامی است.
وی گفت: هم اکنون نیز حدود ۵ هزار نفر در کشور به صورت مستمر با این ستاد همکاری دارند که کم‌تر از ۴۰۰ نفر از آن‌ها حقوق، آن هم به میزان کم دریافت می‌کنند و بقیه این افراد بدون هیچ چشمداشتی مشغول فعالیت هستند.

جلال‌مآب با بیان اینکه ستاد توسعه و بازسازی عتبات یک تشکل مردم نهاد است، گفت: با وجود مشکلات اقتصادی مردم، هر سال شاهد رشد کمک‌ها و مشارکت‌های مردمی به این ستاد هستیم.
وی اظهار داشت: بازسازی و توسعه حرم‌های مطهر و برگزاری مراسم اربعین حسینی (ع) بویژه در بخش اسکان و تغذیه با مشارکت موکب‌ها از جمله ماموریت‌های این ستاد است.

جلال‌مآب با اشاره به شعبه‌های این ستاد در سراسر کشور افزود: این ستاد در حوادث غیرمترقبه همچون سیل، زلزله و کرونا و مواردی که نیاز است که به کمک مردم بیاید؛ با کمک موکب‌ها و خیران حرم‌ساز، مشارکت فعال داشته است.
وی با بیان اینکه فاز نخست طرح توسعه حرم امام حسین مزین بنام صحن حضرت زینب (س) به مرحله اجرای تاسیات و نماکاری رسیده است افزود: آیین کلنگ زنی فاز دوم طرح مزین بنام صحن امام حسن (ع) نیز در کربلا انجام شده است که ان شاءالله در کنار توسعه و بازسازی این حرم‌های مطهر، نام ایران و توان مهندسی و هنری ایرانیان در کربلا به‌یادگار خواهد ماند.

رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات گفت: زیربنای صحن حضرت زینب بیش از ۱۳۵ هزار مترمربع و صحن امام حسن مجتبی (ع) ۱۰۰ هزارمترمربع است که امکانات رفاهی و زیارتی مطلوبی را برای زائران حرم مطهر حسینی فراهم خواهد کرد.

انتهای پیام/

  • ستاد عتبات عالیات گنبدکاووس
۱۹
ارديبهشت

مدیر اموراستان‌های ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات :

افتخار مشارکت در توسعه و بازسازی اعتاب مقدسه همچنان به صورت داوطلبانه و خودجوش خواهد بود..

به گزارش ایرنا، سلیمان شکری در گردهمایی فصلی روسای ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات خوزستان در سرسرای بوستان اهواز با اشاره به استقبال مردم از مشارکت در توسعه و بازسازی حرم‌های مطهر امامان معصوم (ع) بیان کرد: برای تداوم این امر باید بین ستاد‌های استانی وحدت رویه وجود داشته باشد.
وی به ضرورت اعتمادسازی در زمینه مشارکت‌های مردمی و پرهیز از ایجاد هرگونه شبهه در توسعه و بازسازی عتبات عالیات اشاره کرد و ادامه داد: در این زمینه چنانچه نواقصی در برخی استان‌ها وجود دارد باید برطرف شود تا هیچ بهانه و مستمسکی به دست بدخواهان و دشمنان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) داده نشود.
وی در ادامه به ضرورت شناساندن بیشتر تشکیلات مردمی ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات اشاره کرد و افزود: اگر شناخت مردم از این ستاد بیشتر شود و اعتمادسازی صورت گیرد زمینه برای مشارکت بیشتر مردم در طرح‌های عمرانی و توسعه‌ای عتبات عالیات بیشتر خواهد شد.
شکری در ادامه بر شناسایی خیران و ظرفیت‌های مردمی هر منطقه برای مشارکت در توسعه و بازسازی عتبات عالیات تاکید کرد.
وی گفت:شناسایی ظرفیت‌های مردمی هر منطقه و شناخت کافی از خیران خاص، کمک خواهد کرد تا مشارکت‌های مردمی را توسعه داده و زمینه برای مردمی کردن هرچه بیشتر مشارکت‌ها فراهم شود.

مدیر امور استان‌های ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات کشور در ادامه با اشاره به اینکه دستگاه بازسازی عتبات عالیات متعلق به اهل بیت عصمت و طهارت (ع) است افزود:هماهنگی با امامان جمعه و جماعات برای مشارکت عمیق‌تر مردم در طرح‌های توسعه عتبات عالیات ضرورتی اجتناب ناپذیر است.
شکری، در ادامه طرح «بنای نور» در استان‌ها را برای مشارکت بیشتر مطلوب توصیف کرد و گفت: مشارکت تقسیطی در طرح بنای نور در بسیاری از استان‌های کشور موفق بوده است و در خوزستان نیز با تلاش و پیگیری مسئولان ستاد‌های شهرستانی عتبات عالیات بیشتر از سایر نقاط کشور بوده است.
وی گفت: خوزستان پارسال از نظر میزان مشارکت‌های مردمی در طرح‌های توسعه عتبات عالیات جزو استان‌های برتر کشور بوده است.
شکری ادامه داد: برای امسال مشارکت ۷۵ هزار ریالی هر شهروند پیش‌بینی شده است.
مدیر امور استان‌های ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات کشور افزود: با توجه به شور و اشتیاق مردم برای مشارکت در طرح‌های توسعه عتبات عالیات، رسیدن به این میزان سرانه مشارکتی امکان پذیر است.
وی با اشاره به طرح‌های توسعه عتبات عالیات در شهر‌های مقدس عراق گفت: صحن در دست ساخت عقیله بنی هاشم حضرت زینب (س) در کربلای معلا و صحن حضرت فاطمه زهرا (س) در نجف اشرف از مهمترین طرح‌های عمرانی ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات است.
در این نشست ظرفیت‌ها، پیشنهاد‌ها و برنامه‌های تسهیل مشارکت‌های مردمی برای توسعه و بازسازی عتبات عالیات در امسال مطرح شد.

انتهای پیام/

  • ستاد عتبات عالیات گنبدکاووس