ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات شهرستان گنبدکاووس

اخبار و اطلاعات ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات شهرستان گنبدکاووس را در این وبلاگ بخوانید

ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات شهرستان گنبدکاووس

اخبار و اطلاعات ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات شهرستان گنبدکاووس را در این وبلاگ بخوانید

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
آخرین نظرات

۵ مطلب در شهریور ۱۳۹۹ ثبت شده است

۲۶
شهریور

حرم امامین عسکریین (ع) چند بار توسط تروریست‌ها مورد حمله قرار گرفت که در نخستین بار این حرم ۲۳ محرم ۱۴۲۷ با هدف ایجاد تفرقه بین شیعه و سنی توسط تکفیری‌ها تخریب شد. با این وجود شیعه و سنی برای بازسازی این حرم دست به کار شدند.

۲۳ محرم سالگرد اولین تخریب حرم امامین عسکریین (ع) توسط تروریست‌های تکفیری است.

تروریست‌های وابسته به القاعده در ۲۳ محرم ۱۴۲۷ همزمان با سوم اسفند ۱۳۸۴ حدود ساعت ۷ صبح با لباس نیروهای تکاور عراق، وارد حرم امامین عسکریین (ع) شده و با مصادره اسلحه نگهبان‌های اطراف حرم، آنها را به همراه خادمان، در یکی از غرفه‌های صحن زندانی و با کارگذاری مواد منفجره TNT به وزن حدود ۲۰۰ کیلوگرم در داخل بنا، حرم مطهر امامین عسکریین (ع) در سامرا را منفجر کردند.

بر اثر این انفجار، گنبد حرم به همراه دیوارهای آن فرو ریخت و تزئینات حرم نیز تا شعاع نیم کیلومتری به بیرون پرتاب شد.

چندی بعد حاج قاسم سلیمانی، ستاد بازسازی عتبات را با هدف توسعه اعتاب مقدسه عراق راه‌اندازی کرد و اقداماتی برای بازسازی حرم امامین عسکریین (ع) پس از پاکسازی سامرا از داعش و تکفیری‌ها نیز انجام شد؛ تا حدی که گنبد مطلای حرم امامین عسکریین (ع) مجدد ساخته و نصب شد و اکنون به عنوان بزرگ‌ترین گنبد عتبات به شمار می‌رود.

اختلاف‌افکنی بین مسلمانان با تخریب حرم امامین عسکریین (ع)

همزمان با سالگرد اولین تخریب حرم سامرا، شیخ حیدر یعقوبی، مدیر سابق حرم امامین عسکریین (ع) در حالی که چندان تسلطی به زبان فارسی ندارد، در گفت‌وگو با خبرنگار حج و زیارت خبرگزاری فارس با بیان اینکه پس از حمله تروریستی اول گنبد حرم سامرا و در حمله تروریستی دوم گنبد و گلدسته‌ها تخریب شدند، اظهار داشت: از اولین انفجار گنبد که در زمان حضور آمریکایی‌ها در عراق اتفاق افتاد، تروریست‌های القاعده به دنبال ایجاد تفرقه بین شیعه و سنی، دست به تخریب حرم امامین عسکریین (ع) زدند و از سال ۲۰۰۶ که این اتفاق رخ داد، تاکنون عراق آرامش مناسبی به خود ندیده است.

ورود اهل سنت برای آواربرداری حرم امامین عسکریین (ع)

وی با بیان اینکه پس از اختلاف‌افکنی دشمنان بین مسلمانان، آیت‌الله سیستانی در بیانیه‌ای اختلاف شیعه و سنی را حرام اعلام کرد، گفت: با این امر روابط شیعه و سنی تا حدودی تلطیف شد؛ تا حدی که اهل سنت هم برای آواربرداری حرم امامین عسکریین (ع) اعلام آمادگی کردند.

مدیر سابق حرم امامین عسکریین (ع) با اشاره به اینکه به دلیل اینکه در حمله تروریستی TNT استفاده شده بود، خطرات زیادی برای افراد وجود داشت، افزود: به دلیل مسائل امنیتی حرم تعطیل شد و یک سال هم هیچ اقدامی برای بازسازی حرم اتفاق نیفتاد؛ تا اینکه در سال ۲۰۰۸ روند بازسازی آغاز شد و در اواخر سال ۲۰۰۹ ستاد بازسازی عتبات برای بازسازی و توسعه حرم سامرا فعالیت خود را آغاز کرد و تاکنون اتفاقات خوبی در سامرا رقم خورده است.

تصویب توسعه حرم سامرا تا شعاع ۲۰۰ متری

شیخ یعقوبی با بیان اینکه در دوران نخست وزیری مالکی توسعه حرم سامرا تا ۲۰۰ متری مصوب شد، گفت: بیش از ۱۲۸ پلاک در اطراف حرم خریداری شد، اما با توجه به برخی مشکلات همچنان توسعه حرم امامین عسکریین (ع) به طور کامل انجام نشده است. همچنین با وجود توسعه نسبی، به دلیل امنیت، همه درهای حرم به روی زائران باز نشده است و زوار و این روزها هم عزاداران حسینی از گوشه و کنار عراق به ویژه صلاح‌الدین به حرم مشرف شده و به عزاداری سید و سالار شهیدان می‌پردازند.

فضای سنگین ضدتشیع در سامرا مانع بازسازی حرم در سال‌های نخست شد

همچنین محمد کریمی، معاون صنعتی و هنری ستاد بازسازی عتبات در گفت‌وگو با فارس با بیان اینکه ابتدای فعالیت برای بازسازی عتبات، فعالیت‌ها به کُندی انجام شد، اظهار داشت: با توجه به اینکه آمریکا در دوره حضور خود در عراق سعی در ایجاد تفرقه بین شیعه و سنی داشت، در سامرا به دلیل حضور بیشتر برادران اهل سنت، فضای سنگینی علیه شیعه وجود داشت و با توجه به اختلاف شیعه و سنی، حضور تشیع و حتی بازسازی حرم امامین عسکریین (ع) با مشکلاتی همراه بود؛ تا اینکه با خروج آمریکا از این استان، توطئه دشمنان خنثی و حتی اهل سنت نیز برای بازسازی خانه امام زمان (عج) دست به کار شدند.

بزرگ‌ترین گنبد جهان تشیع در حرم سامرا نصب شده است/ وضعیت کنونی حرم

وی با بیان اینکه در مرحله نخست پس از چند سال، آواربرداری و پاکسازی اطراف حرم آغاز شد، افزود: سامرا چند بار توسط دشمنان تخریب شد که آخرین بار نیز سال ۸۶ بود، اما با توجه به اهمیت حرم، سال ۸۹ عراقی‌ها برای بازسازی حرم سامرا فعالیت را آغاز کردند و پس از آن ستاد بازسازی عتبات با اعزام تیم ایرانی روند ساخت مجدد حرم را با طرح گذشته پیگیری کرد و ساخت گنبد و رواق‌ها آغاز شد که اکنون بزرگ‌ترین گنبد جهان تشیع در حرم سامرا نصب شده است.

توسعه حرم امامین عسکریین (ع) یکی از آرزوهای شهید قاسم سلیمانی بود که در کلیپ‌های منتشر شده پس از شهادت این سردار مقاومت، چنین درخواستی رسانه‌ای شد و ستاد بازسازی عتبات با وجود مشکلات متعدد برای توسعه این حرم فعالیت‌هایی را انجام داد و در کنار ساخت گنبد و ضریح، احداث صحن‌ها و رواق‌ها، هم‌اکنون فعالیت‌هایی همچون توسعه حرم برای ورود زائران را در دستور کار داده است که به دلیل بسته بودن مرزها و اعمال محدودیت‌ها برای کرونا و البته وضعیت عراق توسعه این حرم متوقف شده است.

یوسف افضلی، معاون فرهنگی و مشارکت‌های مردمی ستاد بازسازی عتبات عالیات درباره بازسازی حرم عسکریین (ع) نیز می‌گوید: به منظور اجرای منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر لزوم توسعه حرم مطهر امامین عسکریین (ع)  و تحقق آرزوی سردار حرم‌ساز،  شهید سپهبد قاسم سلیمانی برای زدودن غبار غربت از حرم سامراء، طرح جمع‌آوری کمک‌های مردمی با مشارکت خیرین ۵ استان آغاز می‌شود.

افضلی افزود: براساس این طرح، خیرین و دوست‌داران اهل بیت در استان‌های اصفهان، گیلان، آذربایجان شرقی و غربی و زنجان به عنوان استان‌های معین طرح از فرصت معنوی ویژه‌ای برای مشارکت در فیض توسعه حرم مطهر امامین عسکریین (ع) برخوردار می‌شوند. طرح اولیه توسعه حرم تدوین شده که با همت خیران از سراسر کشور و به‌ویژه استان‌های معین ذکر شده، کار جمع آوری نذورات آغاز خواهد شد. 

ستاد بازسازی عتبات عالیات شهرستان گنبدکاووس از عموم دوستداران و محبین اهل بیت علیهم السلام دعوت به عمل می آورد با مشارکت در بازسازی و توسعه حرم مطهر امامین عسکریین علیه السلام از فیض ثواب آن برخوردار شوند.

انتهای پیام// 

  • ستاد عتبات عالیات گنبدکاووس
۲۶
شهریور

۴۱ لوستر طرح توسعه حرم مطهر علوی که با مشارکت داوطلبانه خانواده بزرگ کارکنان وزارت جهاد در کشور ساخته شده بود، جهت نصب در صحن و شبستان حضرت زهرا (س) به نجف اشرف ارسال شد.

به گزارش روابط عمومی ستاد بازسازی عتبات عالیات، یوسف افضلی معاون فرهنگی و مشارکت‌های مردمی ستاد بازسازی عتبات عالیات در آئین ارسال این لوستر‌ها با تجلیل از همه خیران و مشارکت‌کنندگان در فیض توسعه اعتاب مقدسه گفت: امیدواریم با همت دوستداران اهل بیت علیهم السلام در سراسر جهان، دیگر پروژه‌های در حال اجرا مانند طرح توسعه حرم مطهر حسینی نیز طی سال‌های آتی به بهره‌برداری رسیده و در اختیار زائران قرار گیرد.
وی ستاد بازسازی عتبات را یک مجموعه مردم نهاد معرفی کرد و افزود: این ستاد به پشتوانه کمک‌های داوطلبانه خیران و نذر دوست‌داران اهل بیت، موفق شده است بیش از ۱۵۰ پروژه را در قالب طرح‌های کوتاه‌مدت، میان مدت و بلند مدت با هدف ارتقاء رفاه حال زائران تعریف و اجرا کند.
معاون فرهنگی و مشارکت‌های مردمی ستاد بازسازی عتبات با بیان اینکه طرح‌های توسعه حرم مطهرعلوی مزین بنام صحن و شبستان حضرت زهرا (س) با بیش از ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی آماده بهره‌برداری است افزود: طرح توسعه حرم مطهر حسینی که فاز نخست آن بنام صحن حضرت زینب (س) در حال اجراست، فرصت معنوی ارزشمندی است که دوستداران اهل بیت علیهم السلام می‌توانند با اهداء کمک‌های خود در این فیض و صدقه جاریه مشارکت کنند.

افضلی با بیان اینکه این ایام متعلق به پیام‌آور نهضت عاشورا حضرت عقیله بنی‌هاشم (س) است گفت: از تمامی دوستداران اهل بیت علیهم السلام و خیران دعوت می‌کنیم در کنار اقدامات خداپسندانه مانند رزمایش کمک مومنانه، از فیض صدقه جاریه توسعه حرم‌ها نیز غافل نشوند.

ساخت لوستر‌ها با همت هنرمندان و صنعتگران داخلی
پیمان فلسفی فرمانده مرکز مقاومت بسیج وزارت جهاد کشاورزی نیز در این آئین گفت: با نذر و کمک‌های اهدائی خانواده بزرگ کارکنان وزارت جهاد در سراسر کشور، ۴۱ لوستر زیبا به‌دست هنرمندان وصنعتگران داخلی با بهترین مواد اولیه ساخته شد.
وی با بیان اینکه برکت نذر این اقدام به چرخه اقتصادی کشور تزریق شد افزود: خانواده بزرگ پرسنل وزارت جهاد سه برنامه در قالب صدقه جاریه در زمینه بازسازی عتبات متقبل شده است که شامل مشارکت در سنگ‌فرش حرم مطهر امامین عسکریین علیهم السلام، تامین تعدادی لوستر طرح توسعه حرم مطهر علوی و ساخت در اصلی صحن و شبستان حضرت زهرا (س) است.
براساس این گزارش، حجت‌الاسلام و المسلمین سیدرضا تقوی نماینده، ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی نیز در این آیین با اشاره به اینکه محبت یکی از جلوه‌های فرهنگ شیعه است، افزود: شیعه در طول تاریخ سعی کرده با موج محبت نسبت به پیشوایان معصوم (ع)، فرهنگ خود را ترویج کند.
حجت‌الاسلام و المسلمین تقوی با بیان اینکه دین و دینداری چیزی جز محبت نیست، گفت: مشارکت در فیض توسعه عتبات یکی از جلوه‌های محبت مردم به خاندان عصمت و طهارت است.

 

به اطلاع برادران و خواهران مومن و ولایت مدار می رسانیم با توجه به اینکه این ایام متعلق به پیام‌آور نهضت عاشورا حضرت عقیله بنی‌هاشم (س) است لذا از تمامی دوستداران اهل بیت علیهم السلام و خیران عزیز دعوت می‌کنیم تا در کنار اقدامات خداپسندانه خود مانند رزمایش کمک مومنانه، از فیض صدقه جاریه توسعه حرم‌های مطهر نیز غافل نشوند.

دوستداران اهل بیت علیهم السلام می‌توانند کمک‌های خود را به هر میزان دلخواه برای بازسازی و توسعه عتبات عالیات و ساخت صحن مطهر حضرت زهرا«س» در نجف اشرف و صحن حضزت زینب«س» در کربلای معلی اهداء کنند.

شماره کارت ستاد بازسازی عتبات عالیات شهرستان گنبدکاووس جهت واریز نذورات نقدی 6590 1005 8170 6273 و همچنین با مراجعه حضوری به دفتر این ستاد واقع در گنبد کاووس خیابان امام خمینی «ره» داخل کوچه جنب بیمارستان شهدای 12 دی ساختمان سابق فرمانداری می توانند نسبت به ادای نذر خود اقدام نمایند و از اجر معنوی و فیض ثواب صدقه فوق العاده جاریه بهره مند گردند.

تلفن های تماس این ستاد: 33333160 - 33341938 017

انتهای پیام/

  • ستاد عتبات عالیات گنبدکاووس
۱۸
شهریور

فراخوان پویش «حرم عشق» با هدف مشارکت در فیض توسعه حرم حسینی

مسئول دفتر نمایندگی، ولی فقیه در ستاد بازسازی عتبات عالیات از هیئات‌های مذهبی، تکایا و هیئات امنای مساجد دعوت کرد تا با پیوستن به پویش «حرم عشق»، در فیض بازسازی و توسعه اعتاب مقدسه مشارکت نمایند.

به گزارش روابط عمومی ستاد بازسازی عتبات عالیات، حجت الاسلام کاظم رنجبر محمدی با اشاره به ایام پر حزن و اندوه دهه آخر محرم و صفر که با نام عقیله بنی‌هاشم حضرت زینب (س) گره خورده است اظهار داشت: در همین ایام کرونا، مهندسان و کارگران ستاد بازسازی عتبات با همکاری برادران عراقی و تحت شدیدترین تدابیر و پروتکل‌های ضد کرونا نگذاشتند تا عملیات اجرایی پروژه صحن حضرت زینب (س) در کربلا متوقف شود.
وی با اشاره به محدودیت‌های ناشی از کرونا که سبب شد تا امکان اداء بخشی از نذر دوستداران اهل بیت علیهم السلام محقق نشود، افزود: گزینه‌های مختلفی برای آن دسته از هموطنان عزیزی که صیغه شرعی نذر خاص را نخوانده‌اند وجود دارد که یکی از آن‌ها مشارکت در فیض توسعه عتبات است.
وی با بیان اینکه هیئات‌های مذهبی در این روز‌ها جلوه باشکوهی از شور و شعور حسینی را نشان دادند، گفت: مشارکت در رزمایش کمک مومنانه، تامین اقلام مورد نیاز محصلان خانواده‌های کم بضاعت و مشارکت در بازسازی و توسعه حرم‌های مطهر از جمله گزینه‌های پیش روی خیران و هیئات‌های مذهبی است.

مسئول دفتر نمایندگی، ولی فقیه در ستاد بازسازی عتبات با بیان اینکه کمک به ساخت وساز و توسعه حرم‌ها و ایجاد امکانات رفاهی برای زائران از مصادیق تعظیم شعائر الهی و صدقه جاریه است افزود: از تمامی دوستداران اهل بیت و خیران دعوت می‌کنیم تا در کنار کمک‌های مومنانه، از فرصت معنوی ماه‌های محرم و صفر استفاده کرده و با پیوستن به پویش «حرم عشق»، بخشی از نذر خود را به بازسازی و توسعه حرم‌های مطهر اختصاص دهند.

وی با بیان اینکه به دلیل شیوع ویروس کرونا و محدودیت‌های ایجاد شده در تشرف به حرم‌ها، قلوب دوستداران اهل بیت برای زیارت، شعله‌ور‌تر از همیشه است، گفت: پیش‌بینی می‌شود با رفع این بلا و ریشه کن شدن بیماری کرونا، شمار زائران عتبات افزایش چشمگیری داشته باشد لذا مشارکت در فیض توسعه عتبات افزون بر اجر اخروی، زمینه افزایش رفاه حال زائران در سال‌های آتی را نیز فراهم می‌کند.

انتهای پیام/

ستاد بازسازی عتبات عالیات شهرستان گنبدکاووس در شرق استان گلستان از هموطنان عزیز دعوت به عمل می آورد تا مراجعه به دفتر این ستاد واقع در خیابان امام خمینی «ره» جنب بیمارستان شهدای 12 دی ساختمان قدیم فرمانداری و با پیوستن به این پویش فرهنگی، معنوی به عنوان باقیات و صالحات ماندگاردر فیض ثواب ساخت صحن عقیله بنی هاشم حضرت زینب «س» و توسعه حرم مطهر امام حسین «ع» به نیت خود و اعضای خانواده و درگذشتگان و پدر و مادر با اهدای نذورات نقدی و غیر نقدی خود سهیم شوند.

واریز نذورات نقدی از طریق شماره حساب و کارت ستاد بازسازی عتبات عالیات نزد بانک انصار:

شماره حساب : 401142351411   شماره کارت : 6273817010056590       شماره شبا :   IR590630401104200035141001

  • ستاد عتبات عالیات گنبدکاووس
۰۶
شهریور

اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی از امروز با تشکیل کمیته ویژه، آستین همت برای برای بازسازی و توسعه عتبات را بالا زدند.

به گزارش روابط عمومی ستاد بازسازی عتبات عالیات، کمیته اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی ستاد بازسازی عتبات از امروز به‌صورت رسمی فعالیت خود را آغاز کرد. مقرر شد طی یک ماه آینده نیز در استان‌ها و اتحادیه‌های صنفی، پاساژ‌ها و مجتع‌های تجاری و به عبارتی در سه میلیون واحد صنفی در کشور این کمیته فعالیت خود را آغاز کند.
معاون فرهنگی و مشارکت‌های مردمی ستاد بازسازی عتبات عالیات در نخستین نشست این کمیته که با حضور غلامرضا حسن پور رئیس سازمان بسیج اصناف تشکیل شد از بازاریان و اصناف دعوت کرد با توجه به محدودیت‌های کرونایی و شرایط خاص محرم و صفر امسال، بخشی از نذورات خود را به فیض توسعه عتبات اختصاص دهند.
یوسف افضلی گفت: بیش از ۹۰ درصد مصالح و ملزومات طرح‌های بازسازی و توسعه حرم‌های مطهر از صنایع داخلی خریداری شده و به این ترتیب برکت نذر خیران به چرخه اقتصاد کشور بازگردانده می‌شود.
وی به شرایط خاص محرم و صفر امسال و محدودیت هیئات‌های مذهبی در برگزاری آئین‌های عزاداری گفت: از همه فعالان اقتصادی، بازاریان و اصناف دعوت می‌کنیم با توجه به محدودیت‌های بهداشتی که در زمینه طبخ و توزیع غذای تبرکی وجود دارد، بخشی از نذورات امسال خود را به فیض توسعه حرم‌های مطهر اختصاص دهند.

وی با بیان اینکه ایجاد امکانات رفاهی در حرم‌های مطهر و توسعه فضا‌های زیارتی در عتبات، یکی از مصادیق صدقه جاریه است افزود: پیش‌بینی می‌شود با رفع بلای کرونا، شمار زائران عتبات بویژه زائران ایرانی در سال‌های بعد افزایش چشمگیری داشته باشد که لازم است فضای زیارتی و خدماتی مناسب برای سال‌های آتی ایجاد شود.
وی گفت: هم اکنون فاز نخست طرح توسعه حرم مطهر امام حسین (ع) مزین بنام صحن حضرت زینب (س) با ۱۴۰ هزارمترمربع زیربنا در کربلا در حال اجراست که فرصت معنوی خوبی برای نشان دادن ارادت به آستان ائمه اطهار به‌ویژه سید و سالار شهیدان است.
وی با اشاره به موقعیت جغرافیایی اجرای این پروژه که در محدوده خیمه‌گاه حسینی، تل زینبیه و محل اصلی نبرد روز عاشوراست گفت: عوامل اجرایی ستاد بازسازی عتبات عالیات با پشتوانه کمک‌های داوطلبانه مردمی و با رعایت شدیدترین تدابیر بهداشتی و پروتکل‌های ضد کرونا، به نمایندگی از تمامی دوست‌داران اهل بیت در حال اجرای این طرح بزرگ هستند که با بهره‌برداری از آن حرم مطهر حسینی ۱۴ برابر توسعه می‌یابد.

براساس این گزارش، حسن‌پور رئیس سازمان بسیج اصناف و بازاریان کشور در این جلسه اظهار داشت: هدف اصلی تشکیل «کمیته صناف، بازاریان و فعالان اقتصادی ستاد بازسازی عتبات عالیات»، انسجام‌بخشی به کمک‌های اصناف و بازیان در بازسازی و توسعه عتبات است؛ چون اصناف و بازاریان به‌صورت متفرقه کمک‌های خود را انجام می‌دهند؛ به‌عنوان مثال اصناف تاکنون ۵۰ میلیارد تومان کمک‌هایی را در قالب کمک‌های مومنانه داشته‌اند.
وی افزود: کمیته اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی ستاد بازسازی عتبات از امروز به‌صورت رسمی فعالیت خود را آغاز می‌کند که در همین رابطه طی یک ماه آینده نیز در استان‌ها و اتحادیه‌های صنفی، پاساژ‌ها و مجتع‌های تجاری و به عبارتی در سه میلیون واحد صنفی در کشور این کمیته فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

انتهای پیام/

  • ستاد عتبات عالیات گنبدکاووس
۰۶
شهریور

قاسمِ روایت ما وقتی که مُحرم بیت‌الله‌الحرام شد، "حاج قاسم" شد و همه او را با همین عنوان صدا می‌زنند.

قاسم روایت ما از کودکی در خانواده‌ای روستایی و مذهبی رشد کرد. پدر لقمه‌ی حلال بر سفره می‌گذاشت و سر موعد مقرر، حساب خمس و زکاتش را پرداخت می‌کرد.

ایام محرم که روستا غرق ماتم می‌شد، قاسمِ روایت ما، با دستان کوچک خود بر سینه می‌زد و همچون قطره‌ای در دریای معرفت عزاداران حسینی جلوه می‌کرد.

روضه و ذکر و نماز و دعا، با گوشت و پوست و خون قاسم عجین شده بود. وقتی هم در اوج تهاجم فرهنگی غرب در دوران فاسد پهلوی، برای ادامه تحصیل به شهر کرمان رفت، نماز اول وقت و دعایش قطع نمی‌شد. قاسمِ روایت ما بنیه‌ی مذهبی خوبی داشت که زرق و برق فریبنده‌ی دنیای مادی چشم او را نمی‌گرفت.

کم‌کم با سیل خروشان انقلاب همراه شد و پس از پیروزی انقلاب و آغاز جنگ تحمیلی، قاسمِ روایت ما مشتاقانه به آموزش رفت و پس از طی دوره‌های آموزشی در کردستان و جنوب کشور به نبرد با دشمنانی برخاست که برای دریدن نظام جمهوری اسلامی چنگ و دندان تیز کرده بودند.

قاسمِ روایت ما وقتی که مُحرم بیت‌الله‌الحرام شد، "حاج قاسم" شد و همه او را با همین عنوان صدا می‌زنند.

او همواره در دلش گنجینه‌ای از مهر و محبت اهل‌بیت عصمت و طهارت را دارد که در ایام محرم و صفر به‌خوبی به بار می‌نشیند.

حاج قاسم به مسئول تبلیغات لشکر می‌گوید هر گردان باید یک مداح داشته باشد و هر روز زیارت عاشورا برای رزمندگان قرائت کند.

وقتی خسته از خطوط مقدم نبرد به قرارگاه بازمی‌گردد، فقط زمزمه‌ی دعا و نیایش است که به تن خسته‌ی او آرامش می‌دهد. گاهی هم در جمع هم‌رزمان، خودش شروع به خواندن دعای کمیل و یا زیارت عاشورا می‌کند؛ حاج قاسم به تک‌تک فرازهای دعا ایمان دارد، می‌خواند و اشک می‌ریزد.

و این همه‌ی ماجرا نیست. بعد از جنگ تحمیلی روضه‌های خانگی او در کرمان ادامه پیدا می‌کند و حتی زمانی که به امر رهبرش فرماندهی سپاه قدس را بر عهده می‌گیرد، گاهی خودش را از سوریه و اوج درگیری‌ها با داعش، به روستای پدری می‌رساند تا در روضه‌های تاسوعا و عاشورا شرکت کند.

حاج قاسمِ روایت ما اما یک کار ماندگار دیگر هم کرد، کاری که به تعبیر خودش عملی کوثرانه و صدقه‌ی جاریه محسوب می‌شود.

روزی که بعد از دوران سقوط صدام، به نجف رفت و غربت و خاک حرم و بارگاه مولا علی(ع) را دید، جرقه‌ای در ذهنش خورد و همین جرقه، چراغ بازسازی عتبات را روشن کرد.

 

سال‌ها از آن روز می‌گذرد و طی این مدت ستاد بازسازی عتبات در نجف، کربلا، سامرا، کاظمین و سوریه به خوبی پای کار رفت و با کمک‌های مردمی به بازسازی، مقاوم‌‌سازی، ترمیم و توسعه‌ی اعتاب مقدسه همت گماشت.

سال‌ها پیاده‌روی اربعین در اوج فعالیت و شیطنت‌های مزدوران داعش، با تدبیر حاج قاسم در امنیت کامل با شکوه و عظمت بی‌نظیر برگزار شد و این هم صدقه‌ی جاریه‌ی دیگری از این مرد الهی بود.

و نهایتاً خداوند تبارک و تعالی، مزد خدمات بی‌منت او را داد و حاج قاسمِ روایت ما با شهادتی مظلومانه به سیدالشهدا ملحق شد و به جهادی 40 ساله پایان داد هرچند راه و مکتب او با معرفی سیره و مرامش تداوم دارد. 

و این‌گونه است که ما در اولین محرمی که حاج قاسم در بین ما نیست، عزادار دو قاسم هستیم.

انتهای پیام/

  • ستاد عتبات عالیات گنبدکاووس